Dragi učenici, roditelji i nastavnici, s ponosom vam predstavljamo sljedeći korak u razvoju škole 21. stoljeća - platformu mozaBook, najnaprednije softversko rješenja za digitalno obrazovanje! Alfa je prva velika izdavačka kuća koja uvodi ovo rješenje u Hrvatsku i prilagođava ju potrebama hrvatskog obrazovnog sustava.


Počevši od ove školske godine (2018./2019.), škole uključene u eksperimentalni projekt pod nazivom "Škola za život" prve će imati priliku koristiti ovu platformu u cijelosti i to u razredima obuhvaćenima projektom, a od sljedeće školske godine sve škole u tim razredima, prateći na taj način postupnu transformaciju škola u sklopu kurikulane reforme. Trenutni popis izdanja na mozaBook platformi možete pronaći ovdje. Platforma je također već sada dostupna i svim drugim školama i/ili razredima koji su zainteresirani za isprobavanje novih načina učenja i poučavanja korištenjem digitalnih rješenja.

Više o ideji, strukturi i funkcioniranju platforme mozaBook možete pročitati ovdje.

Bez obzira na to jeste li učenik, roditelj ili nastavnik, ovdje možete pronaći:


Imate li dodatnih pitanja, nejasnoća i poteškoća, provjerite nisu li u odjeljcima Često postavljana pitanja ili Otklanjanje poteškoća odgovori na vaše upite, a za sve ostalo uvijek nas možete kontaktirati.