ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Imate pitanje? Nije vam baš sve jasno? Odgovaramo na nekoliko najčešćih pitanja na koje su nas upozorili kupci, ali i praksa prodaje putem web-knjižare!

KOLIKO SAM SIGURAN U OVAJ NAČIN KUPNJE UDŽBENIKA NA www.alfa.hr?

Ovaj način kupovine identičan je načinu kupovine u knjižari, dapače olakšava put do traženih materijala. Internetsku prodaju na www.alfa.hr obavlja Alfa d.d., dakle jedna od najvećih nakladničkih kuća u Republici Hrvatskoj s 40-godišnjom tradicijom tiskanja i prodaje udžbenika.

HOĆE LI MOJI PODACI BITI KORIŠTENI U NEKE DRUGE SVRHE?

Kao kupcu pripadaju vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. Prilikom predaje narudžbe dajete dopuštenje tvrtki Alfa d.d. da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimi, vodi, održava i upravlja vašim osobnim podacima tijekom ugovornog razdoblja. Alfa d.d. obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako što prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Alfe d.d. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

ŠTO AKO SAM NARUČIO UDŽBENIKE KOJI MI NE TREBAJU?

Ako ste krivo popunili narudžbu ili odustajete od iste, obavijestite nas e-mailom na reklamacija@skolski-udzbenici.hr ili telefonom na broj 01/889 2047 što je prije moguće jer odmah po primitku narudžbe započinje proces obrade!

KOLIKO IZNOSE TROŠKOVI POŠTARINE?

Troškovi dostave za kupce iz Hrvatske naplaćuju se prema sljedećim uvjetima:

  • neovisno o količini naručenih materijala cijena dostave je fiksna: 25,00 kn
  • Za narudžbe koje se plaćaju pouzećem troškovi poštarine uvećavaju se za 8,00 kn na teret kupca.

KAKO ZNAM DA SAM USPJEŠNO IZVRŠIO NARUDŽBU I DA JE MOJA UPLATA IZVRŠENA?

Klikom na tipku zaključi i potvrdi narudžbu u zadnjem koraku kupnje zaprimit ćemo vašu narudžbu i o tome ćemo vas obavijestiti e-mailom na adresu koju ste naveli prilikom obavljanja narudžbe. Sadržaj svoje narudžbe uvijek možete provjeriti na stranici. Imate li bilo kakva pitanja ili poteškoće, slobodno nam se obratite e-mailom na info@skolski-udzbenici.hr ili telefonom na broj 01/889 2047. Klikom na tipku zaključi i potvrdi narudžbu potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom procesa naručivanja na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate. Ako primijetimo neke nepravilnosti oko uplata ili narudžbe (ako nešto od toga nedostaje), bit ćemo vam slobodni javiti se. Stoga je važno da pri kupnji upišete aktivne kontakte!

DOBIO SAM OBAVIJEST DA NEMA SVIH ARTIKALA, A NARUDŽBA JE PLAĆENA!

Ako nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo vas telefonom ili e-mailom radi dogovora oko isporuke ili eventualnog otkazivanja narudžbe.

ŠTO JE KOD ZA POPUST?

Kod za popust je promotivni kod kojeg šaljemo svim našim prošlogodišnjim kupcima ili promotivni kod u sklopu neke akcije. Nije ga obvezno unjeti, no provjerite Vaše email sandučiće i ostvarite dodatne pogodnosti.