Stručni skup za Alfa nastavnike - Zagreb, 18. svibnja

S ALFOM U (RE)FORMU


Poštovane nastavnice, poštovani nastavnici, s velikim vas zadovoljstvom pozivamo na stručno predavanje


PRILAGODBA I INDIVIDUALIZACIJA U RADU – KOME I KAKO

Željka Butorac, prof. logoped

Zagreb, 18. svibnja 2019. godine u 10:00 sati 
Kampus Hrvatskog katoličkog sveučilišta (Vukasovićeva 1, 3. kat)
Dvorana „Aula Magna“

Svaki je učenik jedinstven i svatko uči na sebi svojstven način. Neki učenici uče bez poteškoća, dok drugi imaju probleme u savladavanju školskog gradiva, učenju, koncentraciji, pažnji te zapamćivanju i reprodukciji naučenog. Takvi će učenici često reći kako ne vole školske udžbenike jer ih ne razumiju, imaju poteškoća u čitanju i povezivanju pojmova.

Kako bi školu učinili ugodnim i poticajnim okruženjem za učenike s teškoćama u razvoju, Alfa je pripremila novu generaciju udžbenika sa sadržajnim, jezičnim i grafičkim prilagodbama.

Nakon predavanja slijedi prigodni domjenak te predstavljanje svih novih Alfinih udžbenika.


Vidimo se!


Skup je namijenjen nastavnicima predmetne nastave iz sljedećih županija: Grad Zagreb, Zagrebačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Virovitičko-podravska županija, Koprivničko-križevačka županija, Požeško-slavonska županija, Brodsko-posavska županija, Krapinsko-zagorska županija, Varaždinska županija i Međimurska županija.

Također, skup je namijenjen i profesorima hrvatskoga i engleskoga jezika u strukovnim školama te profesorima hrvatskoga jezika, engleskoga jezika, likovne umjetnosti, povijesti, geografije, biologije, kemije, fizike i informatike u gimnazijama.

Za sudionike izvan Zagreba osigurali smo prijevoz autobusima, raspored polazaka preuzmite ovdje.  

Za dodatne informacije javite se Alfinom predstavniku zaduženom za Vašu školu.Objavljeno: 15.05.2019

Objavljeno pod: Događaji