Promocija knjige

Paul O'Grady: "Moj brod je Hrvatska"

21. ožujka 2018. u 19,30 sati u zagrebačkom klubu Botaničar održat će se predstavljanje knjige Moj brod je Hrvatska autora Paula O’Gradyja. Pridružite nam se i upoznajte simpatičnog i odvažnog Irca koji je odlučio nositi se sa uzburkanim valovima neizvjesne hrvatske svakodnevice – pa neka i vaš brod (p)ostane Hrvatska!

Paul O’Grady u svojoj novoj knjizi sa strašću govori o životu općenito te što znači živjeti u Hrvatskoj iz perspektive jednog Irca. Autor ukazuje na mnoge poveznice između Hrvatske i Irske te na osebujan način objašnjava zašto je prije petnaest godina došao i ostao u Hrvatskoj. U svojoj priči, koju više doživljava kao razgovor s čitateljem, sve nas podsjeća na mnoge stvari koje u svojoj zemlji često zanemarujemo ili pak uzimamo zdravo za gotovo. Više o autoru pročitajte ovdje

Knjiga je nastala u sklopu projekta Moj brod je Hrvatska koji autor i Alfa provode u vidu motivacijskih radionica za učenike osnovnih i srednjih škola. Glavni nam je motiv iskrena želja da se obratimo mladim ljudima s poštovanjem, osnažimo ih za susrete sa izazovima koji su pred njima i jasno ukažemo na prednosti i ljepote života u našoj zemlji.

Objavljeno: 13.03.2018

Objavljeno pod: Događaji