ZAHVALA SUDIONICIMA

NOĆ KNJIGE 2016.

Ovim putem želimo zahvaliti svim sudionicima koji su se odazvali i svojim prisustvom obogatili Alfin program u ovogodišnjoj Noći knjige.

Domaćinima:

Osnovnoj školi „Braća Seljan“, Karlovac; Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula; Gimnaziji "Matija Mesić", Slavonski Brod; Osnovnoj školi Ivana Mažuranića, Zagreb; Gradskoj knjižnici i čitaonici ''Metel Ožegović'', Varaždin - Odjel za djecu; KGZ - Knjižnica Sesvete; Osnovnoj školi braće Radića, Kloštar Ivanić; Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica; Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina; Područnoj školi Selce; Područnoj školi Jadranovo; Osnovnoj školi Jurja Klovića; Osnovnoj školi braće Radića Botinec; Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek; Knjižnici i čitaonici Vojnić; Osnovnoj školi Grabrik i

književnicima:

Ljubici Kolarić Dumić, Bojani Meandžiji, Božidaru Prosenjaku, Želimiru Hercigonji, Jadranku Bitencu, Sonji Zubović, Branki Primorac i Nadi Kumrić Mihoković.

Noć knjige 2016. obilježena je u znaku dviju velikih obljetnica u svjetskoj književnosti: 400 godina od smrti Williama Shakespearea i Miguela de Cervantesa, kao i 100. godišnjici od prvog objavljivanja „Priča iz davnine“ Ivane Brlić-Mažuranić. U 224 grada i mjesta okupila je čak 527 sudionika koji su pripremili više od 1000 programa. 

S velikim veseljem i ponosom opraštamo se od ovogodišnje manifestacije i okrećemo novu stranicu prema Noći knjige 2017.!



Objavljeno: 26.04.2016

Objavljeno pod: Događaji