Stigli su novi udžbenici prema novom kurikulu!

Alfini autori i urednici školskih izdanja vrsni su sveučilišni profesori i metodičari te učitelji praktičari koji u stvaranju i oblikovanju materijala posebnu pozornost posvećuju upravo njihovoj primjenjivosti u nastavi. Kvalitetu Alfinih školskih izdanja testirali su učitelji i učenici eksperimentalnih škola uključenih u program "Škola za Život" te su svojim odabirom, prema kojemu je Alfa nakladnik s najvećom zastupljenošću, potvrdili njihovu izvrsnost. Svojim izborom udžbenika budite i vi dio Alfinog tima izvrsnosti.

Sadržaji naših školskih izdanja usmjereni su poticanju praktičnog i primjenjivog znanja, a njihovo korištenje u nastavi osigurava provedbu svih odrednica kurikula te suvremenih strategija poučavanja i vrednovanja koje pred nas stavlja nastava budućnosti.

Uz udžbenike, radne bilježnice, zbirke zadataka, ispite znanja, nastavne listiće, didaktičke materijale, prvi smo veliki nakladnik u Republici Hrvatskoj koji je pripremio izdanja na najuspješnijoj inačici digitalne obrazovne platforme mozaBook.


Objavljeno: 14.06.2019

Objavljeno pod: Novosti