Hrvatska za stolom
Knjiga predstavlja hrvatsku tradicionalnu kuhinju, vještinu i kulturu priređivanja jela. Osim što sadrži niz naputaka kako pripremiti dobro i ukusno jelo, nudi bogatu i raznoliku hrvatsku gastronomsku kulturu, ali i sve ono što gastronomiju prati. Dakle, i raznolikost hrvatskih zemalja, njihovu povijest i tisućljetnu kulturnu baštinu kao nezamjenjiv dio hrvatskoga duhovnog identiteta. Hrvatska jela proizišla su iz različitih plodova zemlje Hrvata; i kontinentalnih i mediteranskih. U toj različitosti ogleda se i raznovrsnost hrvatske kuhinje i bogatstvo njezina stola.
Kuharica „Hrvatska za stolom“ dostupna je i na engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.
Svi načini plaćanja
- plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
- plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom ili kreditnom karticom
Dostava na kućnu adresu
- dostava u sve dijelove Republike Hrvatske, uvijek na Vaša kućna vrata
- uvjete dostave pročitajte OVDJE