Richard Carlson

NE MARI ZA MALE STVARI... I OSTAT ĆE MALE STVARI

Stavite izazove pod kontrolu, smanjite stres i tjeskobu malim promjenama u svakodnevici i pronađite put do svojih ciljeva pomoću ovog poticajnog i poučnog priručnika– klasika za samopomoć!

Ova bezvremenska uspješnica iz serije knjiga Ne mari za male stvari nakon dugog izbivanja s hrvatskog tržišta napokon dobiva novo izdanje! Ne mari za male stvari… i ostat će male stvari jednostavna je knjižica koja će vam na pristupačan i prijateljski način pokazati kako iz svog života izbaciti male stvari koje vas svakodnevno izluđuju. Promišljenim i poticajnim primjerima autor Richard Carlson otkriva putove kojima ćete uspjeti pronaći mir usred užurbanosti života ispunjenog stresnim situacijama.

Umjesto da smo zadovoljni i zahvalni za ono što imamo, mi smo zaokupljeni onim što nam nedostaje. Primjenjujući male izmjene poimanja stvari, kako ih autor predlaže, naučit ćete promatrati događaje oko sebe iz drugog kuta. Svatko može učiniti svoj život boljim prihvaćajući neke od autorovih savjeta:

• Ako možete birati, budite radije ljubazni nego u pravu.

• Mislite na ono što imate umjesto na ono što želite.

• Ne zaboravite, čak i kad umrete, vaš popis zaduženja neće nestati.

• Prepustite drugima lovorike.

Možda nakon čitanja ove knjige postanete manje agresivan vozač i prilagodljiviji glede promjene svojih planova, možda shvatite da život nije opsadno stanje i pomirite se s vlastitim nesavršenostima. Ova će vas knjiga potaknuti da svakog dana odvojite malo vremena za sebe i počnete živjeti svaki dan svog života kao da je posljednji.