NOVO!

ZNANJEM DO USPJEHA 1, 2, 3 i 4 - Marija Galić, Zvjezdana Lužić

Znanjem do uspjeha 1: Sadržaji ove vježbenice složeni su na pristupačan i zanimljiv način pri čemu smo poštovali metodička načela. Unutar devet tema raspoređeni su raznovrsni zadatci od najlakših do najtežih. Svi su napisani velikim tiskanim slovima tako da učenike ne ograničavaju u čitanju i rješavanju. Učenici vježbenicu mogu koristiti u redovnoj nastavi, kao i u produženom boravku ili prilikom vježbanja kod kuće u cilju poboljšanja znanja i vještina.

Znanjem do uspjeha 2: U vježbenici je prikazano petnaest tema, a u svakoj temi zadatci su grupirani po nastavnim predmetima te raspoređeni na tri težinske razine. Tema započinje zadatkom iz glazbene kulture i nastavlja se zadatcima iz hrvatskog jezika, matematike te prirode i društva, a završava prijedlogom didaktičke igre. Vježbenica je vrlo pregledna i prilagođena za uvježbavanje i ponavljanje sadržaja drugog razreda. Može se koristiti u nastavi, u produženom boravku ili za samostalno vježbanje kod kuće.

Znanjem do uspjeha 3: Vježbenica je skup raznovrsnih zadataka iz svih nastavnih predmeta, a namijenjena je ponavljanju i vježbanju temeljnih sadržaja trećeg razreda. Započinje se pjesmom, a završava timskim radom u radionici i igrom. Pitanja su različitog tipa: od kratkog odgovora te mogućnosti odgovora zaokruživanjem, dopunjavanjem rečenica ili stavljanjem oznake na zadane slike pa do križaljki koje učenici vole rješavati.

Znanjem do uspjeha 4: Rješavanjem ovih zadataka učenici trebaju primijeniti znanja stečena svladavanjem sadržaja udžbeničkih kompleta. Vježbenica je životna, a preko sadržaja iz prirode i društva ponavljaju se sadržaji ostalih nastavnih predmeta. Zadatci se mogu rješavati po cjelinama, temama, kao priprema za drugo polugodište, a posebno kao priprema za sljedeći razred. Osim toga zadatci su vrlo korisni za terensku nastavu, napose za rad u školi u prirodi.

Vježbenice možete naručiti ovdje

Objavljeno: 19.03.2018

Objavljeno pod: Noviteti