Više od papira!

NOVE ALFINE LIKOVNE MAPE ZA OSNOVNU ŠKOLU

Predstavljamo vam nove, povoljne likovne mape atraktivnog i funkcionalnog dizajna ꟷ Likovni mozaik (za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole) i Likovni sat (za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole) ꟷ koje svojom opremljenošću i kvalitetom pružaju sve što kreativnom školarcu treba, ali i više od toga!

Alfine mape osmišljene su kako bi bile što povoljnije i u isto vrijeme pružale dodanu vrijednost za učenike. Osim svih potrebnih vrsta standardnih i specijalnih papira u dostatnim količinama, uključeni su obostrani kolaž-papiri i fotoraster-papiri (Likovni sat) te ogledne mape. Nove korice dizajnirane su atraktivno i funkcionalno te po prvi puta uključuju ilustrirani popis sadržaja mape radi lakšeg prepoznavanja vrste papira i nove intuitivne vodiče o bojama prilagođene uzrastu (Likovni mozaik). Također, po prvi puta je uključen vodič za boje u informatičkim sustavima (Likovni sat) za učenike 21. stoljeća koji će kreativnost izražavati (i) na računalnim ekranima i digitalnim ispisima. Ne smijemo zanemariti i zdravstveno ispravan PVC linoleum, (testiran prema standardima EU), bez opasnog ftalata (DEHP) koji se koristi za omekšavanje.

Na korici svake mape nalazi se i QR kôd ꟷ očitajte ga i sudjelujte u likovnom natječaju Alfa bookmarker i iskoristite priliku za osvajanje vrijednih nagrada!

Alfine mape su više od papira - zabavne, super opremljene i povoljne! Kupiti ih možete ovdje te u obližnjim knjižarama i ostalim internetskim trgovinama!



Objavljeno: 14.05.2017

Objavljeno pod: Noviteti